Hörnsoffor

Hörnsoffor är något som många förknippar med 1980-talet, då denna sofftyp först slog igenom. Efter detta blev vanliga soffor allt mer populära igen, eftersom hörnsoffor sågs som lite gammalmodiga och i vissa fall lite för stora för många familjer och vissa mindre boenden. Men nu börjar de bli på modet igen, vilket inte är särskilt konstigt, då denna sofftyp inte bara sparar plats där hemma, dessutom gör den att du får maximalt med sittplatser, som ändå är bekväma, på en ganska liten yta. Samma sak hade varit väldigt svår att åstadkomma på något annat sätt, dvs. utan en denna sofftyp.
Nu blir texten lite motsägelsefull men ändå inte och har du varit in i många lägenheter och hus så ser man ganska direkt att en hörnsoffa kan vara på tok för stor för vissa utrymmen.
Tittar man på andra ställen så är den perfekt och ibland kan den till och med se liten ut.

share post: